Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Versnel beekherstel. Natuurlijk aan de slag!

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal en Pui Mee Chan
Doelgroep
Aanvang cursus
07-01-2015 tot --

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in het herstel van beekdalen, met als doel het verbeteren van omstandigheden voor de functies in het beekdal, zoals natuur, watervoorziening en recreatie. Er is het nodige gebeurd op het gebied van beekherstel, maar de opgave is groot en er zijn nationaal en internationaal afspraken gemaakt over het tempo en de te realiseren doelen. Hoe zorgen we voor versnelling? Op woensdag 7 januari 2015 komt deze vraag uitgebreid aan de orde, tijdens het bestuurlijke symposium 'Versnel beekherstel. Natuurlijk aan de slag!'.

Tijdens dit symposium verkennen we de mogelijkheden voor natuurlijk(er) en versneld beekherstel. Met partners uit het gebied wordt het gesprek gevoerd over beekherstel ten behoeve van recreatie, landbouw en natuur. Gesprekspartners en genodigden zijn bestuurders en medewerkers van provincies, waterschappen, recreatie, landbouw en natuurorganisaties. Tijdens het symposium wordt ook een boekje gepresenteerd met aansprekende vormen van vernieuwend beekherstel. Uw dagvoorzitter is Inge Diepman.

Dit evenement wordt georganiseerd door STOWA, de koploper Building with Nature in beken en het Platform Beek- en Rivierherstel. Uw gastheer is Waterschap Aa en Maas.

Film. Tijdens de bijeenkomst zijn vier korte films getoond over vernieuwende vormen van beekherstel. >Bekijk de films

Wilt u op de hoogte blijven van de programma's, projecten en bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage rechtsboven in 'mijn profiel'  een account aan. Of log direct in. Vink onder nieuwsbrieven aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.