Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Tweede bijeenkomst Platform Beek- en Rivierherstel

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal, Kees van der Vlugt
Doelgroep
Aanvang cursus
05-06-2012 tot --
In de afgelopen jaren is er veel kennis ontwikkeld over, en ervaring opgedaan met beek- en rivierherstel in Nederland. Deze kennis en ervaring is aanwezig op verschillende plekken en wordt uitgewisseld binnen diverse kennisnetwerken. De tweede landelijke bijeenkomst van Platform Beek- en Rivierherstel richt zich op het verbinden van deze netwerken om zo de effectiviteit van beek- en rivierherstelprojecten te vergroten.

Tijdens het ochtend programma presenteren de diverse kennisnetwerken zich: welke netwerken zijn er en wat kunnen deze (voor elkaar) betekenen? Hierbij gaan deze netwerken in op de doelen die ze hebben, geboekte successen en hun doelgroep.

Het middagprogramma staat in het teken van kruisbestuiving tussen de netwerken onderling én tussen u en de netwerken: wat kunnen we leren van elkaar? U krijgt de mogelijkheid inhoudelijke vragen te stellen aan de netwerken om zo uw eigen kennis uit te breiden. Daarnaast kunt u kennis delen tijdens het middagprogramma; wellicht heeft u kennis of ervaringen die relevant maar relatief onbekend/ongebruikt zijn bij beek- en rivierherstel.

Aanmelden

Iedereen die betrokken is bij beek- en rivierherstel en/of hier veel interesse in heeft, is van harte welkom op deze bijeenkomst. Deelname aan de dag is gratis. Er is echter een beperkt aantal plaatsen. Meld u dus snel aan via onderstaand formulier.

Wilt u graag op de hoogte blijven van de programma's en projecten en komende bijeenkomsten van STOWA? Meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief. Maak op de homepage in de LOG IN box een account aan. Of log direct in. Vink in uw profiel aan dat u graag de digitale nieuwsbrief ontvangt.