Log in

Klik hier om in te loggen


Wachtwoord vergeten?

Nog geen inlog? Registreer nu
Om misbruik van dit formulier door spamrobots te voorkomen, vragen wij u hier het controlewoord stowa in te vullen!

Derde Platformbijeenkomst Beek- en Rivierherstel: Beek ontmoet Rivier

Terug
Locatie
Contactpersoon
Bas van der Wal, Kees van der Vlugt
Doelgroep
Aanvang cursus
30-10-2012 tot --

Welke processen vinden plaats op de plek waar beek en rivier elkaar ontmoeten? Welke kansen en mogelijkheden voor beek- en rivierherstel liggen hier? Hoe kan vismigratie versterkt worden in deze gebieden? Wat is de invloed van waterberging in de beek op de hydrologie van de rivier? Hoe beïnvloeden de zijbeken de waterkwaliteit van de rivier? Deze en andere vragen worden behandeld tijdens de derde bijeenkomst van het Platform Beek- en Rivierherstel, op 30 oktober 2012.

Tijdens de bijeenkomst staat de samenkomst van beken en rivieren centraal. U doet kennis op over de praktijk van herinrichting van beekmondingen, vismigratie, waterberging en alle kansen (of beperkingen) die er liggen bij het herstel van deze locaties.

Tijdens de dag vindt tweemaal een projectencarrousel plaats. Tijdens deze carrousels worden diverse 'beek-ontmoet-rivierprojecten' gepresenteerd. Hierbij gaan de inleiders met de deelnemers in gesprek over de ecologische, economische en maatschappelijke gevolgen. Er is kortom volop gelegenheid actief deel te nemen.

Deelname aan deze bijeenkomst is kosteloos. Echter, in verband met beperkte plaatsen willen wij u vriendelijk verzoeken u af te melden indien u – na aanvankelijke aanmelding - toch verhinderd bent. Dit kan bij Petra Angelone van STOWA.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Platform Beek- en Rivierherstel? Meld u aan bij het platform op de themasite Beek- en Rivierherstel.